Vsebina
Novice

BySprint Fiber – fleksibilnost, hitrost, učinkovitost, kakovost in zanesljivost

BySprint Fiber – fleksibilnost

Maja 2014 je Bystronic razširil paleto fiber laserskih rezalnikov BySprint Fiber z novim 6-kW laserskim izvorom. Paleta možnih jakosti Fiber laserskih izvorov sedaj obsega 2, 3, 4 in 6 kW moči. Vsi izvori so na voljo za BySprint Fiber 3015 (3x1,5 m) in tudi BySprint Fiber 4020 (4x2 m). To je fleksibilnost, ki v kombinaciji z veliko različnimi opcijami dodatne avtomatizacije zadovolji potrebe vsakega kupca. K fleksibilnosti lahko prištejemo še eno pomembno dejstvo: BySprint Fiber kvalitetno reže tudi barvne kovine (npr. baker in medenino). Fleksibilnost velja torej tudi pri izbiri materiala.

Več >>

BySprint Fiber – hitrost

BySprint Fiber omogoča doseganje bistveno večjih rezalnih hitrosti za tanke in srednje debele pločevine od CO2 laserjev. Rezalne hitrosti so za nekatere debeline pločevine višje za 200 % in več v primerjavi s CO2 laserji. Visoke rezalne hitrosti zagotavljajo višjo produktivnost.

BySprint Fiber – učinkovitost

Pri učinkovitosti govorimo o 100 % boljšem izkoristku Bystronic BySprint Fiber laserjev v primerjavi s CO2 laserji. Učinkovitost znaša 30 %, kar pomeni, da potrebuje stroj polovico manjšo priključno moč. Še nekaj dejstev, ki govorijo v prid učinkovitosti BySprint Fiber laserjev:

  • Stroj ne potrebuje laserskega plina
  • Laserski izvor nima nobenih gibljivih ali kakšnih drugih delov, ki jih je treba vzdrževati
  • Cel stroj potrebuje izredno malo vzdrževanja

BySprint Fiber – garancija za kakovost in zanesljivost

Bystronic sodi med pionirje laserske rezalne tehnike. Številne patentirane novosti in inovacije so podjetje utrdile na vrhu proizvajalcev laserskih rezalnikov. Bystronic veliko stavi na kakovost svojih naprav in njihovo zanesljivost, zato proizvede vse ključne komponente, vključno s krmiljem in Software opremo, v svojem podjetju v Niederözu v Švici. Vse našteto je jamstvo za veliko zadovoljstvo vsakega kupca Bystronicovega laserja

Bystronic zastopstvo in servis v Sloveniji: VIRS d.o.o., Industrijska 4b, 9220 Lendava