Vsebina
Novice

BySprint Fiber v XXL formatu

Bystronic je razširil družino svojih fiber laserjev BySprint Fiber na velik format, in sicer 6520. To vsekakor dviga produktivnost in vsestranskost laserskega rezanja ter omogoča razširitev uporabnosti stroja.

Več pločevine, več kosov, več možnosti. Lasersko rezanje XXL formata omogoča svojim uporabnikom prehiteti konkurente. To je razlog, da je Bystronic družino fiber laserjev Bysprint Fiber razširil na nov format 6520. Pri stroju lahko izbirate med fiber laserskimi izvori Fiber 3000, 4000 ali 6000.

Z novim Bysprint Fiber laserjem lahko obdelujete formate pločevine velikosti 6,5 x 2m. Na eni strani to povečuje produktivnost stroja, saj lahko na velikem formatu pločevine učinkoviteje pognezdite vaše kose. Na drugi strani je neželenega odpada bistveno manj. Pri tem je operaterju v veliko pomoč tudi sodobna programska oprema Bysoft 7 s svojim zelo inteligentnim procesom gnezdenja.

Veliki formati pločevine omogočajo tudi širšo uporabnost Bysprint Fiber laserja in več možnosti. Iz pločevine velikega formata lahko poleg učinkovitejšega rezanja majhnih kosov odrežemo tudi velike kose, ne da bi pri tem bilo potrebno prekinjati rez zaradi premikanja pločevine. To je vsekakor konkurenčna prednost, kakršne laserji standardnih formatov ne ponujajo.

Več pločevine, več kosov: Veliki format dviga produktivnost, saj lahko na velikem formatu pločevine učinkoviteje pognezdite vaše kose.