Vsebina
Novice

FitWeld Evo 300

Hitrost, kvaliteta in stroškovna učinkovitost za profesionalce

Novi FitWeld Evo 300 je najnovejša prenosna in kompaktna MIG/MAG varilna naprava iz Kemppi-ja, ki vključuje številne inovativne tehnologije in oblikovanje. QuickArcTM vžig, naj novejši GT WireDriveTM mehanizem in BrightsTM LED osvetlitev notranjosti, v kombinaciji z ostalimi rešitvami za hitrejše, lažje in varnejše varjenje v težki industriji. Ponuja idealno kombinacijo dimenzij in teže. FitWeld prihrani do 57 % priključne moči in poveča hitrost spenjanja in varjena za 100 %, v primerjavi s klasičnimi MMA (REO) napravami.

  • Prenosnih 300 A / 14,5 kg - enostavno premikanje in manipulacija. Močni ročaji na vrhu in zadnji strani armiranega ohišja.
  • Uporaben za spenjanje, instalacije in lažja varilska dela.

Moč za natančno varjenje in rezultate

FitWeld Evo 300 ponuja širok razpon varilne napetosti od 11 V do 32 V, kar pomeni da imate na voljo ustrezno varilno moč za širok nabor varilnih aplikacij. Zagotavlja izvrstne varilne karakteristike pri 300A @ 30 % intermitenci. Posebna QuickArc tehnologija zagotavlja natančen in čist vžig obloka z minimalnimi obrizgi in hitro stabilizacijo obloka. QuickArc prinaša čiste, jasne in stabilne rezultate tudi z 1.2 mm varilno žico.

Zaslon in meritve

Nastavitev jakosti se izvede preko kontrolnega panela. Digitalni prikazovalnik zagotavlja hitro nastavitev varilne napetosti in hitrosti pomika varilne žice. Med varjenjem so prikazani realni varilni parametri, ki ostanejo vidni še po koncu varjenja.

Močno ohišje z LED osvetlitvijo in opcijskim grelcem notranjosti

Močno armirano ohišje iz impregnirane plastike naredi napravo zelo močno in odporno naudarce.

GT WireDriveTM podajni mehanizem je kompakten in robusten ter omogoča hiter odziv na pritisk tipke gorilnika. FitWeld Evo 300 je zato idealen povsod tam, kjer obstaja potreba po mnogoštevilnih vžigih obloka in spenjanju. Opcijsko je lahko FitWeld Evo 300 dobavljen z grelcem notranjosti, ki pomaga nadzorovati temperaturo v notranjosti ohišja in tako preprečuje oksidacijo varilne žice.

GasGuardTM

FitWeld Evo 300 je standardno opremljen z rešitvijo Kemppi Gas Guard, ki eliminira možnost varjenja brez zaščitnega plina in tako prihrani nepotrebna popravila varjenca in poškodbe varilne pištole.

Tehnične specifikacije in cena ...

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se