Vsebina
Novice

MagTrac F 61

Zakaj kupiti:

  • Magnetni voziček z lastnim pogonom za MIG/MAG avtomatizirano varjenje
  • Kompatibilen s Kemppi FastMig Synergic in Pulse modeli
  • Obsežen izbor funkcij
  • Med podajalno napravo in vozičkom je samo gorilnik
  • Nastavitve varilnih parametrovin izbira programskegamesta na panelu vozička
  • Funkcije Cycle Weld, WireInch in Gas Test
  • Izpis podatkov o vnosu toplotein drugih varilnih parametrov

Lahka mehanizacija je najbolj učinkovit način za izboljšanjeproduktivnosti varjenja pri raznih aplikacijah. Prav tako ima ugodni učinekna varnost pri delu. Medtem ko MagTrac opravlja težje delo, se lahko varilecosredotoči na nadzor procesa in kvaliteto varjenja.

Kemppi MagTrac F 61 ponuja hitro, enostavno in produktivnomehanizacijo MIG/MAG varilnih postopkov. Upravljanje z MagTac F 61magnetnim vozičkom je podobno upravljanju z običajno varilno opremo, zatododatno učenje in znanje niso potrebni. Odpade tudi potreba po dodatnihkomunikacijskih kablih ali napajalnikih, saj je vse potrebno integrirano v enemkablu, ki je speljan skozi strojni gorilnik.

MagTrac F 61 je ponujen v paketih opreme, ki vključujejo vse potrebnoza maksimalno učinkovitost mehaniziranega varjenja: magnetni voziček,sinergijski FastMig varilni izvor, MXF podajalno napravo, strojni gorilnik inpotrebne kable. Izberete lahko tudi paket, ki vključuje SuperSnake, s katerimpridobite do 15 m dodatnega dosega.

Za nadaljnjo izboljšavo produktivnosti in kvalitete varjenja, jeMagTrac F 61 kompatibilen z Wise procesnimi rešitvami in funkcijami.Popoln nadzor nad procesom omogoča LCD kontrolni panel, ki je integriranv MagTrac F 61 vozičku. Sistem omogoča popoln nadzor nad upravljanjemmagnetnega vozička in nastavitvami varilnih parametrov. V kombinaciji skakovostnim Kemppi nadzorom procesa in industrijskimi varilnimi sistemiponuja MagTrac F 61 zares unikatne kvalitete.

Izdelek Koda Cena
MagTrac F 61 zračno hlajen komplet P08818 8.850,00
MagTrac F 61 vodno hlajen komplet P08826 10.950,00
MagTrac F 61 zračno hlajen + SuperSnake P08819 10.800,00
MagTrac F 61 vodno hlajen komplet, pulzni P08827 10.950,00

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se