Vsebina
Novice

Postanite tudi Vi naš zadovoljen kupec!

DRM model stroja – zelo robustna gradnja in široka možnost uporabe različnih tehnologij.
Podjetje Damatech d.o.o. iz Jesenic je specializiran dobavitelj visokotrdnostnih in obrabno obstojnih jekel. Po nekajmesečni uporabi stroja smo direktorja podjetja, gospoda Darka Mikeca, prosili za kratko mnenje, ki vam ga v celoti podajamo.

  1. Zakaj ste se za nakup CNC rezalnika odločili ravno pri nas?
    Podjetje Damatech je nišno usmerjen steel center, ki od samega začetka sodeluje z vodilnim proizvajalcem visokotrdnostnih in obrabno obstojnih jekel. Podjetje je specializirano za prodajo, razrez in strojno obdelavo Hardox in Toolox jekel s trdoto 33 do 45 HRC. V lanskem letu smo se odločili za nakup plamensko-plazemskega rezalnika, ki je opremljen tudi z vrtalnim agregatom.« Stroj je opremljen s 3D plazemsko rezalno glavo z inteligentnim vpetjem in avtomatsko kalibracijo geometrije, plamenskim gorilnikom in vrtalnim agregatom moči 26 kW za vrtanje (do Ø50 mm), grezenje in rezanje navojev.
  2. Zakaj ste se odločili za rezalno opremo MicroStep?
    Po temeljitem tržnem pregledu rezalnikov smo se odločili za nakup kombinirane naprave slovaškega proizvajalca Microstep, ki nas je prepričal z inovativnimi rešitvami.« 3D plazemska rezalna glava z edinstvenim inteligentnim vpetjem gorilnika in avtomatsko kalibracijo je zagotovilo, da je prvi kos tudi dober kos!
  3. Kako ste vi zadovoljni z dobavljeno rezalno opremo?
    »Pri dosedanjem delu lahko z veseljem ugotovimo, da smo se pravilno odločili, saj nam naprava omogoča stroškovno učinkovito izdelavo izvrtin, navojev in poglobitev za vijake v krojene plošče do trdote 500 HB. Stroj omogoča več tehnoloških postopkov: rezanje pod kotom s plazmo, vrtanje, grezenje, rezanje navojev, rezanje s plamenom.
  4. Kaj nakup rezalne opreme pomeni za vaše podjetje?
    »Nakup je pomembna investicija za podjetje Damatech, saj dopolnjuje obstoječo tehnološko opremo, predvsem na področjih, kjer se zahtevajo stroškovno učinkovite rešitve (obrabno obstojni deli za reciklažno industrijo).« Vrtanje lukenj, grezenje in rezanje navojev tudi v najtrše vrste pločevine. Zamenjava orodja je avtomatska (zalogovnik z 8 orodij), orodje pa je hlajeno.
  5. Kako so zaposleni zadovoljni z nakupom in kaj nakup rezalne opreme pomeni za njih?
    »Zaposleni so se hitro usposobili za delo na novi napravi, saj je upravljanje stroja relativno enostavno. V naslednjih mesecih bomo intenzivno nadaljevali z usposabljanjem operaterjev, saj želimo v celoti izkoristiti možnosti, ki nam jih ponuja oprema.« Plazemski izvor Kjellberg HiFocus 360 omogoča odlično kakovost reza tudi do 50mm debeline za majhne konture in luknje.
  6. Ali bi odločitev o nakupu spremenili?
    »Odločitev o nakupu opreme in dober servis s strani podjetja VIRS ne bi spremenil – vesel sem da je bila odločitev pravilna.«
  7. Ali ste zaradi nove rezalne opreme uspeli pridobiti nove posle?
    »Rezalnik nam omogoča vstop na nove tržne segmente in področja, kjer smo bili do sedaj z vodnim razrezom predragi.«
  8. Kako ste zadovoljni s sodelovanjem z našim podjetjem?
    »Sodelovanje s podjetjem VIRS je dobro. Predvsem nam zagotavlja odziven servis in dobro tehnično podporo. Začetne težave, čeprav jih ni bilo veliko, smo vedno do sedaj uspeli hitro razrešiti.«
  9. Ali bi nas na podlagi izkušenj priporočili vašim poslovnim partnerjem?
    »Na podlagi našega dosedanjega sodelovanja lahko rečem, da smo našli v podjetju VIRS dobrega poslovnega partnerja.«

Zakaj ravno Microstepov rezalnik?

  • Ker ponuja kakovostne in inovativne rešitve.
  • Ker se prilagaja kupčevim željam.
  • Ker ponuja širok nabor različnih modelov strojev in sodobne programske rešitve.
  • Ker ima veliko referenc v različnih panogah po vsem svetu.
  • Ker tudi v Sloveniji obratuje okoli 40 Microstep rezalnikov.
  • Ker nudi naše podjetje za Microstep rezalnike odziven servis po vsej Sloveniji.
  • Ker pri nakupu rezalnika ne želite sklepati kompromisov.

PIŠKOTKI
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem.
Ne strinjam se Strinjam se