Vsebina
Novice

Prihranite do 38 % s Kemppi-jevo RGT tehnologijo

Priprava in kot posnetja zvarnih rež ima direkten vpliv na učinkovitost in produktivnost varjenja težkih kovinskih konstrukcij. Naša nova tehnologija spreminja dosedanje razumevanje ozkih zvarnih rež. Nova tehnologija izziva klasično pripravo zvarnih rež. V ozkih zvarnih režah, je kontrola varilnega obloka brez opreme, ki je posebej namenjena za takšne aplikacije, izjemno težka.

RGT ali Reduced Gap Technology je inteligentna varilna rešitev, ki jo je razvil Kemppi. Omogoča zanesljivo varjenje materialov do 30 mm brez uporabe posebne opreme ali pripomočkov.  

  • Zvarna reža 20° namesto standardnih 45°
  • Samo 5 varkov namesto 7
  • 25 % prihranek pri dodajnem materialu
  • 38 % prihranka pri aktivnem času varjenja

Princip delovanja edinstvene rešitve na trgu Kemppi RGT

RGT inteligentna varilna rešitev združuje koristi funkcij WiseFusion, Wise Penetration in varilne opreme Fastmig X. Inteligenten nadzorni sistem zagotavlja konstantno varilno moč ne glede na prosti konec žice in ozek koncentriran varilni oblok. Bistvo rešitve Kemppi RGT je najbolj napreden sistem za nadzor varilnega obloka na trgu. Sistem zagotavlja konstantno varilno moč na konici kontaktne šobe. Dodatno zagotavlja kratek in energijsko izjemno gost varilni oblok. Kratek, stabilen in učinkovit varilni oblok zmanjšuje tveganje za nepopolno penetracijo in pomanjkanje prevaritve, saj je varilni oblok vedno fokusiran na želeno točko v zvarni reži. Wise Penetration zagotavlja konstantno varilno moč, ne glede na prosti konec varilne žice, medtem ko WiseFusion zagotavlja optimalno višino in stabilnost varilnega obloka.

Jasno predstavljene prednosti pri porabi dodajnega materiala nove RGT tehnologije

Dimenzije zvarne reže 45° - tradicionalna rešitev 20° - nova rešitev RGT
Debelina materiala s = 25 mm s = 25 mm
Kot posnetja α/2 = 22,5° α/2 = 10°
Reža med materiali b = 4,0 mm b = 6,0 mm
Posnetje roba c = 1,5 mm c = 0 mm
Nadvišenje zvara y = 2,0 mm y = 2,0 mm
Teme korena d = 2,0 mm d = 2,0 mm
Volumen zvarne reže A = 372 mm² A = 281 mm²
Poraba dod. materiala G = 2,9 kg/m G = 2,2 kg/m

Zakaj izbrati Kemppi RGT?

Ozka zvarna reža ponuja številne prednosti in Kemppi RGT rešitev ponuja še številne dodatne ugodnosti, za še večje prihranke pri stroških in dodani vrednosti:

  • Investicijski stroški so nizki, saj ni potrebna posebna oprema za varjenje za debeline materiala do 30 mm.
  • WiseFusion ohranja oblok stabilen, izboljšuje nadzor nad talino vara in zmanjšuje magnetno pihanje obloka. To zmanjša tveganje za varilne napake in ima za posledico nižje stroške popravil.
  • WisePenetration zagotavlja konstantno varilno moč, ne glede na nihanje prostega konca žice, kar omogoča hitrejše varjenje in manjše stroške varjenja.
  • Visoka energijska gostota WiseFusion zmanjšuje vnos energije, kar izboljša žilavost za jekla visoke trdnosti in zmanjšuje deformacije, zato je potrebno manj za popravil.
  • WiseFusion zagotavlja optimalno višino varilnega obloka ni potrebe po stalnem korigiranju varilnih parametrov.

Kemppi Fastmig X 450 - Izbira najboljših >>

Manj zastojev, več varjenja, več izdelkov in več profita s FastmigX varilno opremo

Če želite biti vodilni na svojem področju in opravljati svoje delo na najboljši možen način, potrebujete tehnologijo in partnerja, ki podpira in zagotavlja vašo profesionalno odličnost.