Vsebina
Novice

Trajnostni razvoj je naša vizija za prihodnost

"Virsovci" v naše rešitve integriramo najnovejše tehnološke in digitalne inovacije, s poudarkom na trajnostnih atributih. S tesnim sodelovanjem ljudi in tehnologije zagotavljamo najvišjo kakovost naših aplikacij. 

Naše rešitve so specifične in so odgovor na najzahtevnejše varilske izzive. K rešitvam, ki zagotovo izstopajo, štejemo naše patentirane produkte kot so modularna robotska varilna celica RoboFlex, kolaborativni robot CoboFlex, robotska celica s kolaborativnim robotom za lasersko varjenje CoboLas, laserska varilna celica LaserFlex ter programska aplikacija WeldCockpit AI,  ki so plod našega znanja, razvoja in dolgoletnih izkušenj virsovih strokovnjakov. 

Zagotavljamo celovite rešitve s poudarkom na avtomatizaciji, robotizaciji in digitalizaciji proizvodnih procesov, s katerimi naši kupci zaslužijo več denarja, proizvajajo produktivneje in fleksibilneje ter dosegajo pomembno konkurenčno prednost, ki se odraža kot njihova dodana vrednost. 

Naši trajnostni namigi:

  • Z našimi rešitvami, bodo v vašo proizvodnjo integrirane pametne tehnologije in avtomatizacija, kjer človeški faktor ne bo pozabljen.
  • Z optimizacijo proizvodnih procesov in upoštevanjem atributov trajnosti, boste prispevali k zeleni industrijski prihodnosti.
  • Razvijajmo rešitve, ki so enostavne za nadgradnjo. Tako boste zmanjšali količino odpadkov in prispevali k trajnostni poti Industrije 5.0.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.